Afgelopen jaren steeg de populariteit van fitgirls- en boys, gezonde levensstijlen en recreatieve evenementen flink. In de klantencase van ’S-PORT laten we zien hoe de gemeente van ’s-Hertogenbosch samen met Get Hooked de challenge aanging en ’S-PORT opzette: een platform dat sinds 2011 alle sportactiviteiten, verenigingen en plaatsen in de gemeente toegankelijk maakt voor haar inwoners.

  • Web Design
  • Conceptcreatie
  • Ontwikkelen van user portals
  • Front-End Development

Challenge

Afgelopen jaren steeg de populariteit van fitgirls- en boys, gezonde levensstijlen en recreatieve evenementen flink. Dat is natuurlijk hartstikke goed nieuws, iedereen heeft natuurlijk zijn- of haar dagelijkse beweging van minimaal een half uur per dag nodig. Gemeente ’s-Hertogenbosch wilde deze gezonde leefstijl breder doortrekken: Een gezonde en leefbare stad, waar elke Bosschenaar fit en gezond kan leven. Daarom zette de Gemeente ’s-Hertogenbosch samen met Get Hooked het platform ’S-PORT op. Een platform dat sinds 2011 alle sportactiviteiten, verenigingen en plaatsen in de gemeente toegankelijk maakt voor haar inwoners. Dat brengt de bal aan het rollen!

Journey

Na de succesvolle periode van het ’S-PORT platform, waar de basis samen met de afdeling Sport & Recreatie was gelegd, werd het tijd voor een creatief redesign. ’S-PORT in een nieuw (sport)jasje. Zo is Get Hooked samen met de afdeling Sport & Recreatie van de gemeente gaan brainstormen over hoe we alle informatie op het platform het beste kunnen bundelen en categoriseren. Dit zodat het platform nóg gebruiksvriendelijker en toegankelijker zou worden, en de inwoners van Den Bosch de sportactiviteiten en verenigingen makkelijker kunnen vinden via de website. Zogezegd zo gedaan. Samen zijn we alle informatie, wensen en behoeftes van de organisaties en inwoners van ’s-Hertogenbosch gaan trechteren. Als resultaat kan elke bezoeker en organisatie op de ‘S-PORT-website direct vinden waarnaar ze opzoek zijn. Een andere nieuwe functie die niet over het hoofd gezien mag worden is het materialenverhuur-portaal. Hier kunnen de medewerkers van ’S-PORT de beschikbaarheid en plaatsen van sportmaterialen inzien én reserveren waardoor zij efficiënt kunnen communiceren en schakelen.

Impact

Door de website, content en creatieve gedachte achter ’S-PORT vorm te geven is er niet alleen een fantastische samenwerking en band ontstaan met de afdeling Sport & Recreatie van de gemeente, maar zo ook een geweldig platform. Via ’S-PORT vind je alle sportactiviteiten met bijbehorende verenigingen, plaatsen en sportprojecten in ‘s-Hertogenbosch. Bij ‘S-PORT kan het allemaal en met name, voor iedereen. Het allerleukste van onze samenwerking met Gemeente 's-Hertogenbosch is dat we nu, tien jaar verder, nog steeds samen werken aan een mooier en gezonder 's-Hertogenbosch. Daar wil je toch van gaan bewegen?

Mockup 02
GET16005 01 S PORT iconen 02
Screencapture s port nl activiteiten 2020 04 09 09 09 27
S port 03

Enthousiast &
klaar voor impact?

Liever via de telefoon? Stuur ons een bericht of bel ons op 085 747 00 31!