Verhuisapplicaties
die het verhuisproces moderniseren

Move4U levert verhuisapplicaties aan verhuizers over de gehele wereld. Met verschillende applicaties weten zij het gehele verhuisproces te vergemakkelijken en te digitaliseren. En waarbij hun producten van A tot Z de verhuizers helpen, helpen wij Move4U van A tot Z op het gebied van marketing. Als full-service marketingbureau hebben we alle expertises onder één dak. Dat betekent dat we voor elke vraag een oplossing kunnen bieden aan Move4U, met de juiste mensen en de juiste middelen.

  • Business Development
  • Online Marketing
  • Strategy
  • Brand building
  • (UX) Design
  • Front-end development
  • Webdesign
  • Events

Challenge

Voor Move4U zijn we sinds 2015 actief bezig op verschillende marketinggebieden. Zodat zij hun focus kunnen leggen op het ontwikkelen en perfectioneren van hun producten. Wij zorgen ervoor dat deze producten vervolgens bij de doelgroep komen. De uitdaging is om deze traditionele verhuisindustrie, waar veel nog met pen en papier nog wordt gedaan, te overtuigen om te digitaliseren. Want door digitalisering kunnen verhuisbedrijven tijd en geld besparen door één centrale plek te gebruiken om alle klant- en verhuisgegevens te beheren.

Journey

Voor Move4U zijn we niet een extern bureau, we zijn een marketingcollega. Wekelijks hebben we afspraken en meetings om te sparren met elkaar. We zijn betrokken bij het gehele marketingproces, van het begin tot het eind (en daarna). We denken mee van strategie tot eindproduct, van brainstormsessies tot het ontwerpen van de applicaties. Van passende communicatiemiddelen tot krachtige concepten op evenementen. Van concurrentieanalyses tot SEO-optimalisatie, en nog veel meer. Hierdoor zijn we optimaal inzetbaar voor de wensen van Move4U.

Impact

Move4U is nu zichtbaar voor duizenden verhuisbedrijven wereldwijd. In samenwerking met Move4U verzenden we overtuigende email-campagnes, plaatsen we opvallende en herkenbare socialposts, schrijven we branche-gerelateerde blogposts, programmeren we een krachtige website en creëren we interactieve beursstands op wereldwijde evenementen. Verder hebben we voor een aantal producten van Move4U aantrekkelijke appinterfaces ontworpen. De impact? Inmiddels maken verhuisbedrijven over de gehele wereld gebruik van Move4U’s innovatieve verhuisproducten.

20190820 Move4 U UX design landscape

Italian Van Lines from Italy is our new partner! They have chosen our solutions to equip their surveyors and packers with the right tools to work effectively and rule out errors.

Geplaatst door Move4U Moving Technology op Woensdag 22 mei 2019

"Movers should speed date more" That is what I learned when I was attending the IMA Conference in Bangkok last month....

Geplaatst door Move4U Moving Technology op Donderdag 18 april 2019

Enthousiast &
klaar voor impact?

Liever via de telefoon? Stuur ons een bericht of bel ons op 085 747 00 31!