Jij boekt, Moovyn regelt het voor je!

Verhuizen, het lijkt zo simpel. Maar als het zover is, komt er toch meer bij kijken dan je waarschijnlijk vooraf had gedacht. Want niet alleen moet je je hele inboedel naar je nieuwe woning zien te verplaatsen, ook moet je je waardevolle spullen in- en verpakken, demonteren en zorgen dat alle contracten op je oude adres zijn stopgezet of omgezet naar je nieuwe adres, misschien wil je sommige spullen ook nog wel elders opslaan of heb je heel bijzondere spullen die je zelf niet zomaar verplaatst krijgt. Daarom is er nu Moovyn!

  • Branding
  • Concept
  • (UX) Design
  • Webdevelopment
  • Video

Challenge

Een verhuizer is ook niet altijd even makkelijk ingeschakeld. Om prijzen te kunnen vergelijken moet je meerdere verhuizers langs laten komen die allemaal je inboedel moeten inventariseren. En hoe weet je dan of je de juiste keuze maakt - én die prijs uiteindelijk ook gegarandeerd is, zonder verrassingen achteraf? En wil je online een prijs aanvragen, dan werk je je vaak een weg door ellenlange inventarisatielijsten die je zelf moet invullen. Met Moovyn maken we hier een einde aan en laten we je makkelijk en snel je eigen verhuizing regelen. Jij boekt, wij doen de rest!

Journey

Niet alleen bedachten we de merknaam 'Moovyn', ook het hele concept waarbij consumenten binnen een paar klikken op een vernieuwende, gebruiksvriendelijke manier hun verhuizing online konden boeken, werd door Get Hooked opgezet. Weg met de lange lijsten of verhuizers die moeten langskomen: op basis van je type huis, het aantal personen dat verhuist en de kamers in jouw huis kan ons slimme systeem jouw prijs berekenen. Tel daarbij de gebruiksvriendelijke, illustratieve interface op en we hebben de basis gelegd voor een prettige, zorgeloze verhuiservaring. Communicatief leggen daarbij ook de nadruk op die zorgeloosheid zodat jij als klant van Moovyn enkel bezig hoeft te zijn met waar de verhuizing écht om draait: die mooie nieuwe stap in je leven!

Impact

Bijna 50 verhuizers uit Nederland hebben zich bij Moovyn aangesloten en bieden via Moovyn hun diensten aan verhuizende consumenten. Met Moovyn hebben we een nieuwe standaard neergezet voor de manier waarop consumenten hun verhuizing kunnen regelen. Via op locatie geoptimaliseerde landingspagina's, gerichte mailings en uitgebreide user-tests aan de funnel op het platform blijven we consumenten en verhuizers bij elkaar brengen! Elke verhuizing, 'handled with care'!

Case moovyn img phone
Case moovyn img man bank
Case moovyn img adv
Case moovyn img logo opbouw
Case moovyn img logo paars

Enthousiast &
klaar voor impact?

Liever via de telefoon? Stuur ons een bericht of bel ons op 085 747 00 31!