Diensten / Marketingcampagne

Marketingcampagne

Opvallende marketingacties die de taal van jouw doelgroep spreken en een goede balans bieden tussen creatieve branding en functionele, conversiegerichte marketing.

Met trots heb je jouw merk op de markt gezet. Nu is het zaak om de wereld – en in het specifiek jouw doelgroep(en) – hiervan op de hoogte te brengen. Of je nu een merk lanceert, een nieuw product of een nieuwe dienst in je aanbod onder de aandacht wilt brengen, of het gewoon tijd vindt om je merk weer eens in the picture te brengen, een marketingcampagne biedt uitkomst. Op basis van de situatie rond je merk bepalen we samen de campagnedoelstellingen, van (online) zichtbaar worden, tot het versterken van je profilering, het vergroten van engagement en het genereren van leads.

Tijd voor actie! Nadat we strategisch hebben nagedacht over welke marketingacties en middelen het best bij je doelstellingen passen, worden de uitingen vormgegeven. Get Hooked heeft alle expertise in huis om jouw verhaal, de identiteit van het merk, door te vertalen in doeltreffende marketingacties.

Help mij!

Bij het opzetten en het uitvoeren van een marketingcampagne komt veel kijken. Get Hooked kan je helpen bij het bedenken en begeleiden van het volledige traject. Neem gerust contact met ons op via +31 (085) 747 00 31 om te sparren over de mogelijkheden.