Diensten / Advertising & promotie

Advertising & promotie

Een effectieve mix van marketingmiddelen, van online advertising als SEA en social-advertenties tot en met offline adverteren en promotiematerialen.

Ready for impact! Zorg ervoor dat dat het verhaal van jouw merk met overtuigingskracht de juiste mensen bereikt. Get Hooked is een marketingbureau dat zowel op creatief als strategisch vlak meedenkt om dit doel te bereiken.

Nadat we samen hebben vastgesteld wat die doelen zijn is het tijd voor actie! Afhankelijk van de bepaalde strategie kiezen we voor een mix van verschillende advertentiemogelijkheden en promotionele acties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan advertenties in zoekmachines via Search Engine Advertising, social media-campagnes via platforms als Instagram, YouTube en Facebook, maar ook offlineadvertenties in printmedia, out-of-home of op locatie.

Impact maken?

Jouw merk op een ludieke manier onder de aandacht brengen? Ook daar kan Get Hooked bij helpen. Wij staan zij aan zij vanaf de brainstorm tot de praktische uitwerking van elke promotionele actie. Benieuwd welke impact we met jouw merk kunnen maken? Neem gerust contact met ons op via +31 (085) 747 00 31.