Alles-in-één eventlocatie

Klooster Mariënhage is één van de oudste gebouwen van Eindhoven en een verborgen parel van de stad. In opdracht van Coöperatie DELA hebben de Paterskerk, het voormalige Augustinianum en de Studentenkapel een nieuwe bestemming gekregen, onder de naam DOMUSDELA. Een unieke plek waar je kunt trouwen, rouwen, vergaderen, eten, overnachten, uitgaan en ontmoeten. Voor dit mooie project is DELA een samenwerking aangegaan met Hutten, dat voor DOMUSDELA zowel de lekkerste hapjes en drankjes als de boekingen verzorgt.

  • Webdesign
  • Development
  • UX-design

Challenge

Hutten heeft Get Hooked gevraagd om een sfeervolle website te maken voor DOMUSDELA, waarop niet alleen het unieke concept blijkt, maar waarop bezoekers ook heel functioneel en snel informatie kunnen vinden over de verschillende ruimtes en mogelijkheden die DOMUSDELA rijk is. Een wens van Hutten was om een slim formulier op de website te plaatsen waarmee bezoekers direct boekingen kunnen doen. Challenge accepted!

Journey

Van wireframes tot het daadwerkelijke grafische ontwerp en de uiteindelijke ontwikkeling van de website, zijn we als Get Hooked verantwoordelijk geweest voor het gehele website-ontwikkelproces. De website moest een eigentijdse plek zijn die niet alleen herinneringen ademt, maar ook de ruimte biedt om verschillende evenementen te boeken voor rouw- en trouwplechtigheden, concerten, congressen, lezingen en optredens. Aan de hand van de gemaakte prijscalculator kunnen website bezoekers inzicht krijgen in de kosten voor hun evenement en direct de best passende ruimte reserveren!

Impact

Het resultaat: een stijlvol en inspirerend uiterlijk met de mogelijkheid om digitale reserveringen en offertes via de website aan te vragen. Op de website kun je voor rouw- en trouwplechtigheden, concerten, congressen, lezingen, kerkdiensten en elk ander soortgelijk bijeenkomst terecht. Kies uit verschillende ruimtes en bereken direct je prijs op basis van dagdelen, arrangementen, faciliteiten en andere extra opties. Een grote diversiteit aan mogelijkheden op een net zo diverse, maar altijd sfeervolle locatie!

Domusdela post
Domusdela post7
Domusdela post6
Domusdela post5
Domusdela post4
Domusdela post2
Domusdela post3

Enthousiast &
klaar voor impact?

Liever via de telefoon? Stuur ons een bericht of bel ons op 085 747 00 31!