Koen van Lierop nieuwe Managing Director van Get Hooked

Auteur: Get Hooked

Tim van Tartwijk draagt rol geleidelijk over

Eindhoven, januari 2023

De afgelopen jaren bouwde Tim van Tartwijk als ondernemer aan zijn eigen bedrijven, waaronder vanaf 2016 aan digital agency Get Hooked. Sinds vorig jaar is Get Hooked onderdeel van de Happy Horizon-groep, waarmee het agency haar klanten nog beter en veelzijdiger kan bedienen.

Voor Tim een mooi moment om de dagelijkse leiding over te dragen aan Koen van Lierop, sinds 2012 als merkstrateeg werkzaam voor Tim en later ook onderdeel van het management van Get Hooked. Samen met Tim stond Koen aan de basis van de groei die het bedrijf sinds haar oprichting meemaakte.

Tim: “Koen en ik werken al vrijwel sinds het begin van ons bureau heel nauw samen en weten daarom exact wat we aan elkaar hebben. De toetreding tot Happy Horizon geeft mij de kans om een nieuwe rol binnen de groep in te vullen gecombineerd met mijn rol als investeerder in en aanjager van tech-startups. Tegelijkertijd geef ik Koen daarmee de kans om zijn betrokkenheid binnen Get Hooked nog verder te vergroten met zijn nieuwe rol als Managing Director. Koen en ik blijven uiteraard intensief samenwerken en ik heb er alle vertrouwen in dat Koen Get Hooked de ingezette weg de komende jaren op een geweldige manier verder gaat uitbouwen.”

Koen: “Na elf jaar heel intensief met Tim te hebben samen gewerkt en veel van Tim te hebben geleerd is het voor mij een prachtige stap om nu zelf de dagelijkse leiding over Get Hooked te hebben. Ik kijk er enorm naar uit om samen met ons ambitieuze team en vanuit de hechte relatie met onze klanten verder te bouwen aan Get Hooked! Dat we nu onderdeel zijn van de mooie Happy Horizon-groep helpt daar natuurlijk enorm bij.” De komende tijd zal Tim nog intensief betrokken zijn bij Get Hooked om de overdracht geleidelijk te laten verlopen waarna hij binnen Happy Horizon invulling zal geven aan een nieuwe rol.

Enthousiast &
klaar voor impact?

Liever via de telefoon? Stuur ons een bericht of bel ons op 085 747 00 31!