Get Hooked wins FD Gazelle Award 2020!

Auteur: Get Hooked

Get Hooked on FD Gazellen 2020!

We hebben wat te vieren bij Get Hooked! Deze week hoorden we zijn uitgeroepen 'FD Gazelle 2020' en daarmee tot een van de snelst groeiende Nederlandse bedrijven van 2020. Over impact gesproken!

Get ready for growth!

Want groeien doen we. Als financieel gezonde organisatie hebben we de afgelopen drie jaar hele mooie stappen gezet qua groei van omzet en omvang. En die prestatie blijft met de prestigieuze FD Gazelle Award niet onopgemerkt.

We blijven gaan

Tijd om lang bij deze geweldige mijlpaal stil te staan is er niet. Want we willen door. Onze groei voortzetten. Want ondanks de coronacrisis zijn we samen met onze klanten hard aan het werk aan een groot aantal fantastische, impactvolle projecten waarmee we dit jaar - maar ook zeker volgend jaar - onze groei én de groei van onze klanten willen verduurzamen.

Stay tuned!

Over Get Hooked

Get Hooked is een creatief marketingbureau dat klanten uit zowel onze eigen stad ’s-Hertogenbosch als klanten ver over de landsgrenzen voorziet van unieke merkconcepten en alle marketingmiddelen die daaruit voortkomen. Zodoende zijn de merken, marketingcampagnes, websites, apps en andere communicatiemiddelen van Get Hooked terug te vinden in verschillende branches en sectoren, zowel nationaal als internationaal.

Enthousiast &
klaar voor impact?

Liever via de telefoon? Stuur ons een bericht of bel ons op 085 747 00 31!