Get Hooked on mobility!

Auteur: Simone de Visser

Als wij bij Get Hooked iets belangrijk vinden, is het toewijding. Bij Get Hooked verbinden wij merk en consument, product en gebruiker, de ideale oplossing en moderne reiziger. Bovendien zorgen wij dat jouw merk even sterk leeft bij jouw doelgroep als het bij jou zelf doet. Hoe we dit bereiken? Door ons volledig in te leven in beide werelden en jouw verhaal met passie, enthousiasme en gedrevenheid te vertellen. Toewijding is dan ook ons sleutelwoord!

Bij Get Hooked is het de gouden regel om ons specialist maken in het vakgebied van onze klant. Wij begrijpen de markt waarin jij je als mobiliteitspionier bevindt. De titel van deze pagina spreekt dan ook voor zich, Get Hooked on Mobility!

Een partner die weet wat ‘mobiliteitsmarketing’ inhoudt!

Wanneer je jouw revolutionaire plan tot een succes wilt brengen, dan zoek je een partner die weet wat ‘mobiliteitsmarketing’ inhoudt. Daarom zijn we bij Get Hooked volledig op de hoogte van bijvoorbeeld:

  • branding Optimale user interfaces;
  • branding Overheidsinitiatieven en -subsidies;
  • branding De (technische) mogelijkheden;
  • branding Een ideale product positionering;
  • branding Regels omtrent smartphonegebruik in de auto;

Daarnaast werken we al jaren veel samen met klanten die zich bevinden in de sector ‘slimme mobiliteit’. We willen je graag meenemen in een aantal mooie voorbeelden van onze projecten!

Neem contact met ons op!

Get Hooked
De Grote Beer 10
5215 MP ’s-Hertogenbosch
+31 (085) 747 00 31
info@gethooked.nl

Enthousiast &
klaar voor impact?

Liever via de telefoon? Stuur ons een bericht of bel ons op 085 747 00 31!