Get work! 5 nieuwe collega's gezocht

Author: Iris van der Heijden

Voor veel bedrijven komt er in dit coronatijdperk eindelijk licht aan het einde van de tunnel, en ook wij merken dit. We zien dat steeds meer bedrijven opzoek gaan naar een sterker merkconcept, slimmere interfaces en websites. Bij Get Hooked gaat de telefoon meermaals per dag met een nieuw verzoek. Tijd dus voor uitbreiding van ons huidige team om onze kennis en kwaliteit bij nieuwe opdrachten te blijven waarborgen. Zodat we iedere organisatie van een hoge dosis impact kunnen blijven voorzien!

“Steeds meer merken weten de weg naar Get Hooked te vinden. We zijn blij met alle nieuwe opdrachten en willen uiteraard de kwaliteit bieden die klanten van ons gewend zijn, daarom zijn wij op zoek naar vijf nieuwe collega's’, zegt directeur Tim van Tartwijk. “Het afgelopen kwartaal merkten we al een positieve verandering in de markt maar nu, in Q2, staan alle lichten voor ons marketingbureau in Den Bosch op groen”, aldus Van Tartwijk.

Dat Get Hooked opzoek is naar vijf nieuwe teamleden is dan ook niet gek. Met twee vacatures voor development, een voor een technisch projectmanager en twee voor marketing bereidt Get Hooked zich voor op een succesvol jaar en wordt er hard gewerkt aan het verwezenlijken van de ambities voor de komende jaren.

Kunnen jouw skills echt niet ontbreken binnen Get Hooked? Check dan de jobs en…solliciteer!

Get work

Get to work

Kunnen jouw skills echt niet ontbreken binnen Get Hooked? Check dan de jobs en…solliciteer!

Excited &
ready for impact?

Send us a message
or call us on +31 85 747 00 31!

Need inspiration? Sign up for our newsletter!

Every now and then, we are all searching for new ways to do something meaningful, to make impact. At these moments, our newsletter might just be exactly what you are looking for! Sign up now to receive a monthly dosis of inspiration on a great variety of topics. And get ready for impact!