Get Hooked wint de FD Gazellen Award

Author: Get Hooked

Get Hooked on FD Gazellen 2020!

Hoera! Het is bij Get Hooked tijd voor een feestje! Het marketingbureau uit Den Bosch is namelijk uitgeroepen tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Donderdag 19 november krijgen zij van Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Award 2020 uitgereikt. “Het is een eer dat wij deze prijs in ontvangst mogen nemen! We hebben hard gewerkt afgelopen jaar.” aldus eigenaar Tim van Tartwijk. “We gaan het vandaag uitgebreid vieren!”

2020: een jaar vol uitdagingen

Het coronavirus heeft ondernemers al maandenlang in zijn greep. Desondanks zijn de selectiecriteria ook tijdens de 2020-editie van de FD Gazellen streng. Financieel gezond. Een minimale omzetgroei van 20% over de afgelopen drie jaar. Groei in medewerkers en de winstgevendheid. Het telt allemaal mee. Dat B&S Media ook in deze tijden aan de eisen kan voldoen, is natuurlijk geweldig. “De kracht van ons internet marketingbureau is dat wij proactief met onze opdrachtgevers meedenken. Ook in deze vreemde en onzekere tijden kijken wij juist naar de kansen die er voor hen liggen.”

Een digitale prijsuitreiking

B&S Media Internetmarketing is geen onbekende van de FD Gazellen. Drie keer eerder heeft het bureau de award in de wacht gesleept. Voor het eerst in vier jaar kunnen zij deze niet fysiek ophalen. De uitreiking vindt namelijk donderdag 19 november – vanwege de coronamaatregelen – online plaats. Het Financieele Dagblad maakt tijdens dit evenement ook de winnaars van de bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen Awards bekend. Tot slot wordt duidelijk welk bedrijf als eerste in de top 100 is geëindigd en wie zich winnaar van de Oryx-prijs mag noemen.

Over Get Hooked

Get Hooked is een creatief marketingbureau dat klanten van zowel binnen ’s-Hertogenbosch als tot ver over delandsgrenzen voorziet van merkconcepten en alle marketingmiddelen die daaruit voortkomen. Zodoende zijn demerken, websites, apps en andere communicatiemiddelen van Get Hooked terug te vinden in een veelheid aanbranches en sectoren in binnen- en buitenland!

Excited &
ready for impact?

Send us a message
or call us on +31 85 747 00 31!

Need inspiration? Sign up for our newsletter!

Every now and then, we are all searching for new ways to do something meaningful, to make impact. At these moments, our newsletter might just be exactly what you are looking for! Sign up now to receive a monthly dosis of inspiration on a great variety of topics. And get ready for impact!