Meet Get Hooked’s laatste aanwinst: projectprinses Anouk!

Author: Hannah Fransen

Vergeleken met Anouk Hagen is Speedy Gonzales er niks bij, deze vliegensvlugge dame heeft binnen no-time alle projecten op orde en team Get Hooked aan het werk. Wij stellen je voor aan Get Hooked's projectmanager Anouk!

Projectmanager, dat klinkt chique. Wat doe je precies bij Get Hooked?
Als projectmanager heb ik de taak om ervoor te zorgen dat zowel intern als extern de projecten allemaal volgens plan verlopen. Daarbij bewaak ik de budgetten, planning én ben ik het eerste aanspreekpunt voor de klant.

Wat is je achtergrond?
Ik ben begonnen met de studie communicatiewetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Als projectmanager heb ik nu ruim 5 jaar werkervaring bij verschillende reclame en marketingbureaus. Ook heb ik in een ver verleden hardgelopen.

Anouk Hagen

Anouk Hagen during the FBK Games Hengelo on May 30, 2010

Van welke werkzaamheden krijg jij de meeste energie?
Ik krijg de meeste energie wanneer ik het werk en de projecten voor team Get Hooked makkelijker kan maken. Dat doe ik door door duidelijkheid, structuur en rust aan te brengen in al onze dagelijkse werkzaamheden en communicatie naar klanten toe.

Op welk bereikt resultaat ben je trots?
Ik werk hier natuurlijk nog niet zo lang, dus dat vind ik moeilijk te beantwoorden. Bij mijn voorgaande werkgevers en klanten ben ik vooral trots op het feit dat ik met het team in een héél kort tijdsbestek toch hele mooie campagnes en projecten heb neer kunnen zetten.

Waarin zou jij je verder willen ontwikkelen?
Ik heb online marketing zoals Search Engine Advertising (SEA) altijd heel interessant gevonden. Op dit vlak zou ik nog wel wat meer willen leren zodat ik in de toekomst klanten kan adviseren en beter kan ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden.

Ik probeer de klant altijd aan de start van een project zo goed mogelijk te informeren en het verwachtingspatroon te managen.

Hoe zet jij de klant centraal?
Ik probeer de klant altijd aan de start van een project zo goed mogelijk te informeren en het verwachtingspatroon te managen. Door de klant actief op de hoogte te houden, goed te luisteren naar vragen en helder te communiceren kunnen we dit goed onderhouden.

Hoe vind je Get Hooked als werkgever?
Heel eerlijk? Ik ben ontzettend tevreden met de huidige situatie. We hebben een supergezellig team en iedereen is bereid een stapje extra voor de ander te zetten. Dit maakt het team hecht en zorgt ervoor dat we continue nieuwe dingen van elkaar leren.

Niets is leuker in ons vak dan dat je mooi werk van een campagne op de tv, radio of internet voorbij ziet piepen!

Wat zou je graag nog met team Get Hooked willen bereiken?
Met Get Hooked zou ik het supertof vinden als we voor een van onze klanten een (ATL) landelijke of internationale campagne van begin tot eind mogen uitrollen en uitvoeren. Niets is leuker in ons vak dan dat je mooi werk van een campagne op de tv, radio of internet voorbij ziet piepen!

Wat doet Anouk in haar vrijetijd?

In mijn vrije tijd ben ik een echte levensgenieter! Ik woon in Den Bosch en zit dan ook graag op het terras of ik prik een vorkje in de Snellestraat of Korte put. Daarnaast ben ik een echte filmfanaat en vind ik het heerlijk om - lekker burgerlijk - te wandelen met mijn vriend en zoontje ergens in de natuur.

Enthousiast &
klaar voor impact?

Stuur ons een bericht of
bel ons op 085 747 00 31!

Inspiratie nodig? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Zo nu en dan zijn we allemaal op zoek naar nieuwe manieren om iets betekenisvols te doen, om impact te maken. Dan is onze nieuwsbrief misschien precies wat je nodig hebt! Meld je nu aan en ontvang maandelijks een dosis inspiratie over een groot aantal onderwerpen. En get ready for impact!