Maak kennis met Ashley Evans, Get Hooked’s in home kunstenaar.

Author: Hannah Fransen

Kunstenaars komen in vele vormen en maten, zo heb je schilders, muzikanten en dichters. Maar heb je al eens gedacht aan een front-end developer? Juist! Dit keer stellen we je voor aan Ashley Evans: hij zorgt ervoor dat onze kunstwerken geen stillevens, maar juist levendige applicaties en websites worden!

Webdeveloper, dat klinkt chique. Wat doe je precies bij Get Hooked?

Ik ben zojuist begonnen bij Get Hooked als Front-end ontwikkelaar. Hier sleutel ik vooral aan de “voorkant” van een website, dus het zichtbare deel voor bezoekers. Je zou het kunnen zien als een kunstenaar die met een leeg canvas begint om uiteindelijk een mooi kunstwerk te maken, dat kunstwerk is voor mij de uiteindelijke website en ik ben de kunstenaar.

Wat is je achtergrond?

Ik heb mijn best gedaan om zoveel mogelijk te proberen. Zo heb ik in mijn jeugd verschillende soorten banen gehad; van teambouwer tot ski-instructeur om uiteindelijk nu als front-end developer aan de slag te gaan. Een bezige bij al zeg ik het zelf. Drie jaar geleden ben ik van Engeland naar Nederland verhuisd voor de liefde, romantisch he? Gedurende deze periode ben ik gaan studeren en heb ik een leven opgebouwd in Nederland. Na 6 maanden bij een andere werkgever te hebben gewerkt heb ik ervoor gekozen om bij Get Hooked te solliciteren, and the rest is history!

Ik ben naar Nederland verhuisd voor de liefde, romantisch he?
Van welke werkzaamheden krijg je de meeste energie?

Als ik samen met mijn collega’s iets aan het bouwen ben! Ik vind het namelijk echt top om het uiteindelijke resultaat van al het harde werk en moeite samen te vieren. Daarin zie je namelijk ieders inbreng en kun je met trots terugkijken op het proces wat je samen hebt doorlopen. Deze drive motiveert mij tijdens het werken aan een nieuw project dan ook het meest.

Op welk bereikt resultaat ben je trots?

Dat is een hele makkelijke. De dingen waar ik trots op ben zijn de dingen waar ik echt moeite mee heb gehad of waar ik hard voor het moeten werken. Als je namelijk bloed, zweet en tranen stopt in iets, en je jezelf 100% geeft voor een project, vind ik het de moeite altijd waard.

Waarin zou jij je verder willen ontwikkelen?

Mijn programmeer skills. Ik wil mij beter ontwikkelen in de verschillende soorten systemen en frameworks die er zijn zodat ik sneller kan werken. Mijn uiteindelijke doel is dusdanig goed te worden zodat ik mij meer op de kern van het werk kan focussen in plaats van de manier waarop ik iets zou moeten doen.

Nooit zeggen “that will do”
Hoe zet jij de klant centraal?

Nooit zeggen “that will do”. Ik wil altijd mijn best doen voor de klanten die mij nodig hebben. Dat is je plicht.

Hoe vind je Get Hooked als werkgever?

Er is een leuke sfeer tussen al mijn collega’s en ik heb het gevoel dat ik hier veel kan leren en mij verder kan ontwikkelen als developer. Bij Get Hooked hebben ze een flexibele manier van dingen aanpakken waardoor ieder zijn werk op zijn of haar manier kan uitvoeren. Hierdoor doet iedereen altijd zijn best en heb je te maken met gelukkige werknemers.

Wat doet Ashley in zijn vrije tijd?

Dat ligt nogal uiteen. Ik vind het leuk om met hout- en lederwerk bezig te zijn, te gamen (console & DnD) of actief te zijn in de natuur zoals skiën of klimmen. Wat mij daarin uniek maakt is dat ik een ‘alles of niets’ type ben. Mijn hoofd moet óf helemaal vol zitten of totaal leeg, maar niets ertussenin. Dat zie je dan ook terug in mijn privé leven waar ik hou van snelle en moeilijke sporten en gerust een paar weken de natuur in kan gaan met alleen de essentials om te overleven.

IMG 4559

Ashley Evans

Enthousiast &
klaar voor impact?

Stuur ons een bericht of
bel ons op 085 747 00 31!

Inspiratie nodig? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Zo nu en dan zijn we allemaal op zoek naar nieuwe manieren om iets betekenisvols te doen, om impact te maken. Dan is onze nieuwsbrief misschien precies wat je nodig hebt! Meld je nu aan en ontvang maandelijks een dosis inspiratie over een groot aantal onderwerpen. En get ready for impact!