Hier is Hannah, Get Hooked's concept creative

Author: Hannah Fransen

Van marketeers tot aan designers en webdevelopers; Get Hooked heeft alles in huis als het aankomt op expertise.. Maar welke creatieveling zit er achter de inhoudelijke content van deze parels? Dit keer stellen we je voor aan droomster Hannah Fransen: Get Hooked’s concept creative.

Concept creative, dat klinkt chique. Wat doe je precies bij Get Hooked?

Over het algemeen bekommer ik mij om alle creatieve content, ideeën en tekstuele uitwerkingen voor onze klanten. Branding & design meets storytelling zoals ik het zelf graag omschrijf.

Wat is je achtergrond?

Ik heb meerdere opleidingen achter de rug. De meest relevante is mijn hbo-opleiding allround styling aan Academie Artemis in Amsterdam. Hier heb ik geleerd prognoses te schrijven, trendanalyses te doen en met name alles wat te maken heeft met branding, design en styling rondom een merk. Vervolgens ben ik mij gaan verdiepen in de hedendaagse en toekomstige onlinecultuur door een master te volgen aan de Universiteit van Tilburg genaamd Art, media & society. Als de nerd die ik ben heb ik extra vakken over kunstmatige intelligentie erbij gevolgd om mij nog beter voor te bereiden op de toekomst met alle creatieve uitingen van dien.

Hannah Fransen Get Hooked
Van welke werkzaamheden krijg jij de meeste energie?

Ik ben een echte denktank/storyteller dus zodra we naar klanten toe gaan, of een brainstormsessie houden op het kantoor is dat voor mij een geluksmoment. Het leukste is altijd om jezelf af te vragen “waarom?” en “hoe?” om zo met een goed doordacht en voornamelijk creatief, plan te komen. Het is altijd motiverend om te zien dat je anderen kan inspireren met je eigen ideeën en verhalen en dat maakt dat ik mijn werk bij Get Hooked zo leuk vind.

Ik ben een echte denktank/storyteller dus zodra we naar klanten toe gaan, of een brainstormsessie houden op het kantoor is dat voor mij een geluksmoment.
Op welk bereikt resultaat ben je trots?

Desondanks ik pas net werkzaam ben bij Get Hooked kan ik met zekerheid zeggen dat ik het meest trots ben op hoe klanten reageren als we een door ons vormgegeven merkconcept presenteren. Dat het gezicht van een klant oplicht (en ergens ook blijk van opluchting haha) wanneer ze dan ein-de-lijk het langverwachte logo te zien krijgen.

Waarin zou jij je verder willen ontwikkelen?

Wat de toekomst verder voor mij in petto heeft? Ik zou mij graag willen verdiepen en ontwikkelen in public speaking, denk aan workshops en Get Hooked talks waarbij we onze klanten vertellen over de laatste trends, interessante invalshoeken binnen de industrie, en met name anderen kan inspireren met mijn verhalen. Tot slot denk ik dat het belangrijk is om mijzelf verder te verdiepen in kunstmatige intelligentie en programmeren, dit zodat ik op technisch én creatief vlak (het meest geromantiseerde karakteristiek van de mens) een mooie bijdrage kan leveren voor huidige én toekomstige klanten.

Ik zou mij graag willen verdiepen en ontwikkelen in public speaking.
Hoe zet jij de klant centraal?

Ik denk dat wanneer je de klant het gevoel kan geven gehoord te worden dat je dan al een goed eind op weg bent. Luisteren is het meest belangrijke aspect in het dagelijkse werk dat ik doe; het kunnen vertalen van een vraag of behoefte naar een creatieve oplossing. Dit zodat de klant positief terug kan blikken op de samenwerking met Get Hooked en het werk dat we geleverd hebben als team.

Hoe vind je Get Hooked als werkgever?

Omnipotent. Dit is te zien in het werk dat we leveren, waar we voor staan als bedrijf en met name het toffe en diverse team dat, wanneer we onze koppen bij elkaar steken, een alomvattend geheel vormt.

Wat doet Hannah in haar vrije tijd?

Met name gamen haha! Ik heb onlangs de Nintendo Switch gekocht dus heb nog een heel aantal uren te besteden aan toffe games. Als ik niet aan het gamen ben lees ik, en houd ik me bezig met alles wat met design en creatieve vormgeving te maken heeft. Gezien ik het gedachtengoed volg dat je nooit uitgeleerd bent in het leven probeer ik mijn vrije weekenden altijd te vullen met cursussen en workshops. So much to do, so little time!

Enthousiast &
klaar voor impact?

Stuur ons een bericht of
bel ons op 085 747 00 31!

Inspiratie nodig? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Zo nu en dan zijn we allemaal op zoek naar nieuwe manieren om iets betekenisvols te doen, om impact te maken. Dan is onze nieuwsbrief misschien precies wat je nodig hebt! Meld je nu aan en ontvang maandelijks een dosis inspiratie over een groot aantal onderwerpen. En get ready for impact!