Get work! 5 nieuwe collega's gezocht

Author: Iris van der Heijden

Ready for work

Na een roerige periode vol onzekerheid komt er eindelijk licht aan het einde van de tunnel voor veel bedrijven en merken. En dat merken we bij Get Hooked maar al te goed. Bedrijven zijn klaar voor een frisse start en zien het belang van een sterk merkconcept, gebruiksvriendelijke interface en SEO-vriendelijke website in.

“Steeds meer merken die op zoek zijn naar een creatief concept of strategie om hun merkpositie op de markt te versterken komen naar Get Hooked.” zegt Tim van Tartwijk, directeur van Get Hooked. “Het afgelopen kwartaal merkten we al een positieve verandering in de markt maar nu, in het tweede kwartaal van 2021, staan alle lichten voor ons marketingbureau in Den Bosch op groen”, aldus Van Tartwijk.

Tijd voor de uitbreiding van team Get Hooked. Zodat we ieder bedrijf, van grote multinational tot eenmanszaak, van een flinke dosis impact kunnen blijven voorzien!

Dat Get Hooked opzoek is naar vijf nieuwe teamleden is dan ook niet gek. Met twee vacatures voor development, een voor een technisch projectmanager en twee voor marketing bereidt Get Hooked zich voor op een succesvol jaar en wordt er hard gewerkt aan het verwezenlijken van de ambities voor de komende jaren.

Get work

Get Hooked on the Job

Kunnen jouw skills echt niet ontbreken binnen Get Hooked?
Check dan de jobs en…solliciteer!

Enthousiast &
klaar voor impact?

Stuur ons een bericht of
bel ons op 085 747 00 31!

Inspiratie nodig? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Zo nu en dan zijn we allemaal op zoek naar nieuwe manieren om iets betekenisvols te doen, om impact te maken. Dan is onze nieuwsbrief misschien precies wat je nodig hebt! Meld je nu aan en ontvang maandelijks een dosis inspiratie over een groot aantal onderwerpen. En get ready for impact!